• Novinky

            • 25. ročník súťaže Spotrebiteľská výchova žiakov – Spotreba pre život

              20. 6. 2022

              14.6.2022 sa žiačky 3.A triedy Alexandra Horvátová, Eva Stredňaková, Rebeka Štofová pod vedením MVDr. Jany Benkovej zúčastnili na slávnostnom vyhodnotení súťaže Spotreba pre život na Červenom Kláštore, v rekreačnom zariadení Dunajec Village.

              Táto celoslovenská súťaž sa koná už 25 rokov, je zameraná na výchovu  žiakov základných a stredných škôl v spotrebiteľskej oblasti, kde každoročne prináša nové výzvy v podobe nových tém. Je zameraná na tvorbu časopisu k zadanej téme. 25. ročník súťaže mal vyhlásenú tému „Spotrebiteľská gramotnosť – dôveruj, ale preveruj“.

              Dievčatá sa zhostili tejto úlohy odvážne, napísali zaujímavé články, naučili sa veľa nového a výsledok ich práce im priniesol hlavnú cenu. Gratulujeme.

              Poďakovanie patrí Asociácii spotrebiteľských subjektov Slovenska so sídlom v Starej Ľubovni,  členom hodnotiacej komisie a predovšetkým pani Mgr. Božene Stašenkovej, PhD., ktorá za touto súťažou stojí od jej začiatku a tým prispieva k možnosti získavania nových vedomostí pre žiakov našich škôl.

            • kynologická súťaž II.ročník UVLF v Handlingu v Košiciach

              6. 6. 2022

              Dňa 1.6.2022 sa konala kynologická súťaž II.ročník UVLF v Handlingu v Košiciach, na ktorej sa zúčastnili traja naši študenti 1.B triedy SOŠ veterinárnej v Barci a to Tomáš Nechala , Kamila Durkáčová a Alžbeta Váradiová spolu aj s Ing. Rastislavom Mirgusom. Veľmi pekne ďakujeme za super hodnotenia a krásne výsledky rozhodcom Ján Melicher a MVDr. Adriana Iglódyová, PhD. a taktiež za organizáciu podujatia, ktorá naplnila všetky naše očakávania.

              Výsledky: Celkové finále 2. miesto - Tomáš Nechala a bradáč malý čierny 3. miesto - Rastislav Mirgus a labrador retriever

              Kategórie súťažiacich 1. miesto v kategórii senior pokročilý - Rastislav Mirgus a labrador retriever 1. miesto v kategórii junior handler 14-18 rokov- Tomáš Nechala a bradáč malý čierny 2. miesto v kategórii priaznivec začiatočník - Alžbeta Váradiová a labrador retriever 3. miesto v kategórii junior handler 14-18 rokov - Kamila Durkáčová a pudel veľký biely.

               

              V silnej konkurencii handlerov sa naši žiaci dokázali prebojovať na popredné miesta, získali nové skúsenosti a držíme im palce aj pri ďalších súťažiach. Blahoželáme

            • Beh na 1 míľu

              3. 6. 2022

              Dňa 25.5.2022 sa žiačky našej školy zúčastnili súťaže "Beh na 1 míľu", ktorý sa uskutočnil v mestskom parku v Košiciach. Našu školu úspešne reprezentovali Michaela Povecová, ktorá obsadila vo svojej kategórii krásne 2. miesto, na peknom 3. mieste vo svojej kategórii skončila Zuzana Klimová a na 4. mieste sa umiestnila Laura Ištoková. Tatiana Zelenáková sa bohužial neumiestnila. Dievčatám blahoželáme

      • Kontakty

        • Stredná odborná škola veterinárna Košice - Barca
        • 055/68 55 347, +421 911 214 634
        • Námestie mladých poľnohospodárov 2 040 17 Košice Slovakia
        • 00162574
      • Prihlásenie

    • Sociálne siete